Το κατάστημα littlekingdom.gr παρέχει στους πελάτες του τις παρακάτω μεθόδους πληρωμής:

 


Πληρωμή με την Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών για online αγορές IRIS online payments

Τώρα με τη νέα υπηρεσία πληρωμών IRIS online payments, τo Little Kingdom σας προσφέρει έναν επιπλέον τρόπο πληρωμής για να ολοκληρώνετε τις αγορές σας εύκολα και με ασφάλεια. H υπηρεσία IRIS online payments είναι μία ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικών πληρωμών, για αγορές μέσω διαδικτύου internet (online shopping). Οι πληρωμές γίνονται μέσω του e-Banking της Τράπεζας που συνεργάζεστε με άμεση χρέωση του λογαριασμού που θα επιλέξετε.

 

-Με αντικαταβολή( +2,80).

Η επιλογή σας δίνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε αυτή την περίπτωση η παραγγελία σας επιβαρύνεται με έξοδα αντικαταβολής 2,80 ευρώ, που αφορούν στην πληρωμή της εταιρείας ταχυμεταφορών για την απόδοση του ποσού

-Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για την παραγγελία σας σε λογαριασμό της εταιρείας μας. Παρακαλούμε μετά την κατάθεση να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να μας ενημερώσετε ότι έγινε η πληρωμή μέσω email (handmadebyeleni@gmail.com) είτε τηλεφωνικά στο 6970499208.


Στην αιτιολογία της κατάθεσης, θα πρέπει να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό της παραγγελίας σας.

• Η κατάθεσή σας θα πρέπει να γίνει εντός 3 ημερών από την ημερομηνία της αγοράς σας. Σε αντίθετη περίπτωση, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που στείλετε τα χρήματα με έμβασμα από άλλη τράπεζα, θα πρέπει να επιλέξετε ότι όλα τα έξοδα επιβαρύνουν εσάς. Σε περίπτωση που δεν λάβουμε στο ακέραιο το ποσό της παραγγελίας δεν θα είναι δυνατή η αποστολή.

 

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR24 0171 2340 0062 3414 7752 469

Δικαιούχος: Μπουρμπούλια Ελένη, Ζαχαρίας

 

  • ΕUROBANK

GR 5902637590000590200022483

Δικαιούχος: Μπουρμπούλια Ελένη,Ζαχαρίας

 

-Χρήση Πιστωτικής / Χρεωστικής Κάρτας.

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro.