Όπως όλοι μας, έτσι και τα μωράκια έχουν ιδιαίτερες ανάγκες όσον αφορά τα καλοκαιρινά αξεσουάρ τους. Αξεσουάρ που θα τους προστατεύσουν από τον ήλιο, τη ζέστη και θα τα κρατήσουν ζεστά μετά το μπάνιο στη θάλασσα.

Προστασία από τον ήλιο

Η προστασία από τον ήλιο για τα μωράκια μας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να απολαύσουμε οικογενειακώς την απόδραση στη θάλασσα & την πισίνα. Επιλέξτε ρουχαλάκια ιδανικά για την παραλία, που θα προσφέρουν προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, αλλά και θα διατηρούν το μωράκι σας στεγνό και ζεστό μετά το μπάνιο.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε επιλεγμένα swim coverups της γνωστής εταιρείας Zoocchini που προσφέρουν πραγματικά κορυφαία φροντίδα για το ευαίσθητο σώμα & δέρμα του μωρού. Ανακαλύψτε όλα τα φανταστικά σχέδια!

Βρεφικά Μαγιό

Εσείς έχετε αποκτήσει το πιο υπέροχο σετ μαγιό & καπέλο παραλίας για το μωράκι σας;

Εάν η απάντηση είναι όχι, μην ανησυχείτε! Εμείς έχουμε επιλέξει για εσάς τα πιο χαριτωμένα & ποιοτικά μαγιό για τους μικρούς μας φίλους! Βρείτε εδώ τη συλλογή μας και προετοιμαστείτε κατάλληλα για τις καλοκαιρινές βουτιές σας!

Βρεφικά σωσίβια

Ένα βρεφικό σωσίβιο στοχεύει στην εξοικείωση του μωρού με τη κολύμβηση και την ασφαλή επαφή του με το νερό! Είναι απαραίτητο αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές αποδράσεις στη θάλασσα, ώστε αυτή να γίνεται με ασφάλεια.

Γυαλιά ηλίου

Για την ολοκληρωμένη προστασία των ματιών των παιδιών, όλοι οι οφθαλμίατροι συμφωνούν πως η χρήση γυαλιών ηλίου είναι απαραίτητη! Επιλέξτε παιδικά γυαλιά ηλίου προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι είναι κατασκευασμένα από αξιόπιστη εταιρεία. Επιπλέον θα θέλετε σίγουρα το ζευγάρι παιδικών γυαλιών ηλίου που θα διαλέξετε να είναι ανθεκτικό.


Related Posts